2021 European Technology Winner 2021 European Technology Winner
BLOG
Google Chrome Limitless Eklentisi Özellikleri
İnternet     2014-03-12 15:24:30
Bilgisayar başında, internette gezinirken eğer sizde zamanının nasıl geçtiğini bir türlü fark edemiyor musunuz ? Dikkatim dağılıyor ve zamanım sürekli boşa geçiyor diyorsanız işte sizin için mükemmel bir eklenti...

chrome limitless

Limitless isimli Chrome eklentisi, internette neler yaptığınızı takip ederek gezinti alışkanlıklarını kategorisel bazlı ortaya koyuyor. Bununla birlikte hangi sitelerde ne kadar süre vakit geçirdiğinizi rahatlıkla görebiliyorsunuz. Örneğin, Youtube'da geçirdiğiniz süre, video izleme için harcadığınız saatler anlamına gelebiliyor.

Limitless eklentisi aynı zamanda sık ziyaret ettiğiniz internet sitelerine daha kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlayan ''hızlı erişim'' özelliği ile birlikte geliyor. Bu işlev ile birlikte artık popüler sitelere tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Ziyaret ettiğiniz sitelerin kategorileri otomatik olarak sistem tarafından belirleniyor fakat bunu değiştirmek sizin elinizde. Hangi sitelerin size fayda sağladığını hangi sitelerin ise boşa vaktinizi harcattığını takip edebilirsiniz. Ayrıca siteleri birden fazla kategoriye de dağıtabilirsiniz, bunun için kategorileri sadece virgül ile ayırmanız yeterli.

Limitless, ayrıca aklınıza gelen herhangi bir fikri not almanızı sağlayacak olan bir not defterine sahip. Bu akıllı araç ile artık günlük veya haftalık olarak hedeflerinizi ve sizin için önemli olanları not alabileceksiniz.