2021 European Technology Winner 2021 European Technology Winner
BLOG
Emlak Sitesi Web Tasarım
Web Tasarımı     2013-12-04 14:58:21
Günümüzde yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım aracı gayrimenkul alım ve satımıdır. Son dönemde banka fazilerinin ve alternatif yatırım araçlarının getirisinin hızla düşmesi naticesinde yatırımcılar ev, arsa ya da bina alımları yaparak yatırımlarını değerlendirmeye çalışıyorlar.

Tabiki bu yatırım türü çok dikkat edilmesi gereken bir tür. Doğru yer ve doğru fiyat politikası ile seçimlerin doğru tespit edilmesi çok önemli, sonuçta hiçbir yatırımcı para kaybetmek istemez. Bu tespitler için araştırma yaparken yerel emlakçı firmalardan yararlanırken aynı zamanda internet üzerinde oluşturulmuş birtakım emlak platformu sitelerden aydalanılmaktadır. Çünkü bu emlak siteleri, Türkiye'nin her yerinden satılık ya da kiralık ev, daire, işyeri, arsa ilanlarını kapsamaktadır. Bu da yatırımcının işini kolaylaştırmaktadır.

Sadece yatırımcılar açısından bakmamak lazım, bireysel kullanıcılar da bu tarz emlak sitelerinden ihtiyaç duydukları türde gayrimenkullere ulaşmaktadırlar.

Sektöre hizmet veren emlak şirketleri de bu emlak platformu sitelere üye olarak mevcut portföylerini bu siteler aracılığı ile alıcılara ulaştırmaktadırlar.

Medyatör firması olarak biz de bu sektörde hizmet vermesi için bir emlak platformu sitesi hazırladık. Bu siteye www.evkolay.net adresinden erişebilirsiniz.

Emlak siteleri web tasarımı ;


- Tasarımı şık rahatsız etmeyen bir şekilde hazırlanmalı
- Aranana hemen ulaşılabilir altyapıda kullanıcı dostu olmalı
- Site içi gezinmede kısayollar ile geçişler sağlanmalı
- İlan ve Emlak Firma bilgileri detaylı ve açık bir şekilde belirtilmiş olmalı

Yukarıda belirtilen bazı kriterlerdeki emlak web siteleri her zaman kullanıcı tarafından tercih edilir ve ziyaretçisine fayda sağlar.