2021 European Technology Winner 2021 European Technology Winner
BLOG
Foursquare Firma Ekleme
Sosyal Medya     2017-02-23 15:48:07
Foursquare Firma Ekleme
Gününümüzde bir mekana gittiğimiz zamanlarda veya farklı şehre gittiğimizde yaptığımız ilk şey olduğumuz yeri bildirme ve orada ne yaptığımız oluyor. Bunun için şuan popüler olan Foursquare diye bilinen uygulamadır.

Öncelikle bulunduğumuz mekanın Foursquare çerçevesinde bulamıyorsak ‘ foursquare firma kaydı veya Foursquare mekan kaydı gibi çeşitli seçenekler arayabiliriz. Aplikasyon üzerinden böyle bir seçenek bulunmadığından aşağıdaki yolu izleyerek firma kaydını gerçekleştirebiliriz.

Bulunduğunuz yerin kaydını yapmak için ilk önce uygulamayı kullandığımız tablet, telefon veya kullandığımız bilgisayar üzerinden açmak olmalı. Foursquare mekan bildirimi paneline yada onun şuan güncelleştirilmiş versiyonu Swarm aplikasyonunda check in yerine basmalısınız. Tıkladığınız bölmede o bölgenin açılmışsa önceki ismi eğer kaydı yoksa o bölgedeki Foursquare kaydı bulunan en yakın yerlerin ismini göreceksiniz. 

Bulunan isimlerin en altında foursquare firma ekle veya yeni mekan ekle seçeneğini görebilirsiniz. Bu bölüme tıkladıktan sonra ilk olarak bulunduğunuz yerin ismini yada isminin ne olmasını istiyorsanız onu yazmalısınız. Devamında mekanın ev, üniversite, kafe, pub, park, özel şirket vs. olduğunu belirtmeniz gerekmektedir. 

Son olarak da bulunduğunuz yerin rotasyonunu daha ince tabirle harita üzerinden bulunduğunuz noktayı işaretlemeniz gerekmektedir. Buradaki amaç teknoloji çağında olduğumuz için gerektiği zaman navigasyon üzerinden de bulunabilmesidir. Tüm bu işlemler bittiği zaman foursquare firma kaydetme 

Artık Foursquare mekan kaydetme işleminiz başarıyla gerçekti....