2021 European Technology Winner 2021 European Technology Winner
BLOG
Google Workspace G Suite ücretsiz sürüm kullanma
İnternet     7.09.2022 14:29:06
Google Workspace G Suite ücretsiz sürüm kullanma
Bilindiği üzere Google Workspace (Eski adıyla G Suite) artık ücretli oldu. Mevcutta ücretsiz olarak gmail mail server alt yapısı kullanan kullanıcılar artık kendisine uygun bir paket seçerek ücretli sürüme geçiyor. Google bununla ilgili kullanıcılara gönderdiği maille kişilerden paralı olan Google Workspace hizmetine geçmesini istedi.

Uzun yıllardır işletmeler ve okullara yönelik bu hizmetin legacy adında ücretsiz bir sürümü bulunuyordu. Şirket 2012 yılında yeni ücretsiz üyelik almayı durdurmuştu ama eski üyeliklere dokunmuyordu. Bu durum kullanıcıların biraz canını sıkacak gibi görünüyor. Çünkü kullanılan her mail hesabı başına aylık ödeme alarak kullanıcıları aylık veya yıllık olarak faturalandırıyor.

Google Workspace (G Suite) Ücretsiz Sürüme Nasıl geçilir ?


Ücretsiz sürümlere geçmek için mail hesaplarının yönetici konsoluna girerek ücretsiz geçiş için uygun olup olunmadığını kontrol etmek gerekmektedir. Bu durumda kullanıcılar kendi başlarına teknik olarak çözüm sağlamakta zorlanabilirler. Medyatör firması olarak bu durumda müşterilerimize veya müşterimiz olmadan bizden bu hizmeti almak isteyen firmalara teknik destek hizmeti veriyoruz.

Google Workspace Ücretsiz Kullanım


Ücretsiz sürüme geçiş kontrolü için bizlerden 0 352 224 42 20 nolu numarayı arayarak destek alabilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerinden online destek te alabilirsiniz.

Whatsapp Destek için tıklayın.