2021 European Technology Winner 2021 European Technology Winner
BLOG
Medyatör İnteraktif Clutch'ta Olağanüstü Müşteri İncelemeleri ve İlk Çıkışlar Kazandı
Haber     3.01.2022 10:28:34
Mediator Interactive, Clutch'ta Olağanüstü Müşteri İncelemeleri ve İlk Çıkışlar Kazandı

Tasarım ve geliştirme söz konusu olduğunda, kendi web sitenizi veya çözümünüzü oluşturmak için kullanabileceğiniz birçok şablon vardır. Ancak, bu modelleri kullanmanın eksileri kolaylıktan daha ağır basmaktadır. Kabul edelim, genel bir çözüm, benzersiz sorunlarınızı ve ihtiyaçlarınızı çözmez.

Bu yüzden buradayız! Mediator Interactive olarak, sıfırdan özelleştirilmiş teknolojiler oluşturmanıza yardımcı olmak istiyoruz. 2008'den beri, işinizi büyütmek için ihtiyaç duyduğunuz basitliği, gelişmişliği ve verimliliği getiren ısmarlama web tasarımı ve geliştirme çözümleri sunuyoruz!

Türkiye, MELİKGAZİ'nin kalbinde yer alan ekibimiz, işiniz için her zaman yukarıda ve öteye gitmeye hazır en tutkulu uzmanlarla doludur. Tüm ekibin yıllar boyunca gösterdiği sıkı çalışma ve özverinin ışığında, sonunda Clutch'ta satıcı profilimizi kullanıma sunduğumuzu duyurmaktan son derece heyecanlıyız! Olağanüstü müşterilerimizden ikisi, bize beş yıldızlı incelemelerini sağlayarak platformda başlamamıza yardımcı oldu!

Bağlam açısından Clutch, potansiyel kurumsal müşterileri doğru hizmet sağlayıcılarla birleştiren bir B2B pazar araştırma platformudur. Site, geniş veriye dayalı inceleme koleksiyonu, sektörle ilgili içerik ve ajans sıralamaları ile tanınmaktadır.

Açılış İncelemeleri

İlk incelememiz bir mobilya imalat şirketi olan Plastika'nın ihracat uzmanı tarafından yazılmıştır ve ekibimizin tamamlanmış web yenileme projesini vurgulamaktadır. Mediator Interactive, ortağımız tarafından web sitelerini yenilemek, basit ve gezinmesi kolay özellikleri birleştirmek için görevlendirildi. Ekibimiz, sitelerinin olağanüstü performans gösterdiğinden emin olmak için daha fazla trafik oluşturmaya yardımcı olmak için SEO ayarları üzerinde de çalıştı.

“İşlerinde titiz ve gelişime açıklar. Sonuçta tasarım, hayal gücü ve eyleme geçirme gerektiren bir iştir.”— Ahmet İnanç Coşkun, Plastika İhracat Uzmanı

İkinci incelememize gelince, Gürses Diş Kliniği CEO'su, 2019'da devam eden önceki web sitesi tasarımı angajmanımız hakkında yazdı. Müşterilerimizin Google'da arama motorlarında daha üst sıralarda yer almasına yardımcı olan özel bir SEO dostu web sitesi tasarımı oluşturduk. Lansmandan bu yana, müşteriler anahtar kelime sıralamalarında anında bir sıçrama ve daha güçlü trafik gördüler.


Bunlar harika projelerimizden sadece ikisi! Gelecekte bunun gibi daha fazla harika inceleme görmek için gerçekten heyecanlıyız. Müşterilerimizin referansları ve destekleri sayesinde farklı fırsatları karşılamayı dört gözle bekliyoruz.

Clutch'taki profilimizin yanı sıra, dünyanın her yerinden tarayıcılara yardımcı olmak için anlayışlı içeriği seçen yeni bir B2B platformu olan Top Design Firms'daki çalışmalarımızı da sergiliyoruz. Oradan çalışmalarımızı inceleyebilir, neler yapabileceğimizi öğrenebilirsiniz.

Aklınızda bir proje mi var? Mediator Interactive, fikirlerinizi hayata geçirmeye hazır! Bugün bizimle iletişime geçin ve birlikte çalışalım.