2021 European Technology Winner 2021 European Technology Winner
BLOG
Medyatör İnteraktif continues to be noticed
Web Tasarımı     8.12.2022 15:38:15
Medyatör İnteraktif continues to be noticed

Kurulduğu günden bu yana her zaman özel tasarım web sitesi projeleri yapan firmamız 2021 yılında Avrupa Teknoloji Ödülleri organizasyonundan aldığı ödül ile bu işindeki başarısını kanıtlamıştır.


Medyatör İnteraktif, günümüz yazılım teknolojilerini uygulayarak hazırladığı özel tasarımlı web sitesi projeleri ile müşterilerine daha etkin ve kullanıcı dostu arayüzler oluşturmaktadır. Web sitelerinin kalitesi ve özgün arayüz tasarımları web tasarım ödülleri ile ödüllendirilmektedir. Design Rush, yaratıcı tasarımlara sahip ödüllü web sitelerini ve ajansları tanır ve kendi sayfalarında yayınlar.


Özel Tasarım web sitesi tasarımının müşterilere katkısı nedir?

Bu noktada en önemli olan kullanıcı deneyimine sahip, ziyaretçi dostu web siteleri tasarlamaktır. Perspektif açısından zengin, yaratıcı ve farklı arayüzlerle çalışan ekipler başarılı bir şekilde ödüllendiriliyor. Profesyonel tasarımcılarımız, kolayca geri bildirimde bulunabilmeniz için yeni web sitenizin özel bir prototipini oluşturur. Onaylandıktan sonra, yüksek performanslı bir içerik yönetim sistemi ile kodluyoruz.


Diğer web sitesi tasarım ajansları, bir şablonu büyük ölçüde değiştirebilir ve buna "özel web sitesi tasarımı" adını verebilir. Yelpazenin diğer ucunda ise "özel web tasarımının" tamamen benzersiz olduğunu düşünen ajanslar var. Medyatör ise tamamen özel bir web sitesi tasarım ajansıdır; Web sitenizi oluşturmak için şablonlar veya temalar kullanmıyoruz.