2021 European Technology Winner 2021 European Technology Winner
BLOG
Samsung Windows Phone
Teknoloji     2014-03-03 15:33:51
Samsung'un Windows Phone'lu son bombası nihayet belli oldu. İşte yeni Samsung akıllı telefon ve ismi...

Samsung, Microsoft'un geçtiğimiz günlerde açıklamış olduğu Windows Phone partnerleri arasında yer alıyor ve bu açıklamalarla birlikte Samsung'un yeni çıkaracağı Samsung Windows Phone merakla beklenmeye başlandı. Fakat, yeni telefona dair detaylar yavaş yavaş teknoloji dünyasına sızmaya başladı.

Yeni telefonun kod ismi Huron ve model numarası ise SM-W750V olması bekleniyor. Ayrıca telefon Amerika'da Verizon tarafından satılacak ve marka olarak ATIVSE ismi kullanılacak.

samsung windows phone

Samsung, 2012 yılında ATIV S isminde bir telefon piyasaya çıkartmıştı fakat Microsoft'un Nokia'ya geçmesi ile birlikte, Microsoft ile arasında bir rekabet olmasıyla birlikte Windows Phone telefonları ile ilgili tüm projelerine son vermişti. Fakat şimdilerde Microsoft'tan yüklü miktarda teşvik ödemesi almasıyla birlikte tekrar Windows Phone'lu akıllı telefon üretmeye ikna oldu. Bakalım Samsung, yeni üretmiş olduğu telefonlarda istenilen başarıyı yakalayacak ve Windows Phone telefonları ile rekabet edecek seviyeye gelebilecek mi. Ayrıca bu telefonlara, Galaxy serisine göstermiş olduğu ilgiyi gösterip göstermemesi ise ayrı bir merak konusu.