2021 European Technology Winner 2021 European Technology Winner
BLOG
Eticaret Web Tasarım
Web Tasarımı     2014-02-06 16:30:27
Yaşadığınız şehrin merkezinde bir mağazanız olduğu varsayalım. Günde kaç kişiye hitap edebilirsiniz bu mağaza ile. İstanbul, Ankara, İzmir gibi nüfus yoğunluğunun fazla olduğu şehirlerde binlerce kişiye hitap edebilirsiniz. Peki, milyonlarca kişiye hitap etmeye ne dersiniz? Hem de binlerce liranızı kira elektrik su gibi ayrıntılara ödemeden milyonlarca insana ulaşıp onlara ürünlerinizi satmanız ancak ve ancak İnternet teknolojisi ile mümkündür. Zira Dünyanın başka hiçbir yerinde bu kadar düşük maliyetle bu kadar fazla bir nüfusa hitap etmeniz mümkün değildir. İşte internet üzerinden yapılan bu alış verişe eticaret deniliyor. Eğer mağazanızı eticaret teknolojisi ile Dünyaya açmayı düşünüyor ve karınızı defalarca kez katlamayı istiyorsanız eticaret internetin sizin için sunduğu en büyük nimettir.

Siz de internetin bu büyük nimetinden faydalanmak ve binlerce hatta milyonlarca para kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken ilk iş uzman bir ekip ile çalışan bu alanda adını duyurmuş eticaret web tasarım siteleri ile irtibata geçip web sitenizi oluşturmaktır. Ancak web sitenizin tasarımını oluşturmak için yapmanız gereken bir şeye dikkat etmelisiniz. Sıradan web tasarımları sizin diğer eticaret sitelerinden bir farkınız kalmamasına yol açacaktır. Bu yüzden öncelikli olarak eticaret web tasarım özgün olmalıdır. Çünkü özgünlük arama motorlarının sizi üst sıralara taşımasında aradığı en büyük özelliktir. Özgün olmayan web siteleri her zaman arama motorlarında gerilerde kalmaya ve daha az para kazanmaya sizi mahkûm eder. Eticaret Web tasarım unsurunu özel tasarım şeklinde yapan web tasarım uzmanlarını tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

e-ticaret web tasarım

Bunun yanında eticaret web tasarım noktasında dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur ise sitenizin kolay anlaşılır, güven veren ve dikkat çekici olmasıdır. Unutmayın sıradan eticaret web tasarım sahibi olan siteler size daha az kar getirecektir. Bu konuda uzmanlaşmış ve ciddi bir şekilde çalışan www.medyator.net web sitesini ziyaret etmenizi öneririm.